TEMEL MUTFAK EĞİTİMİ

Program Ücreti : Eğitim Ücreti: 1200 TL

Temel mutfak eğitimi yemek yapmayı tutku haline getirmiş herkes için hazırladığımız bir kurstur. 5+1 hafta sürecek bu kursta ders programı içeriğine uygun olarak temel pişirme teknikleri ve mutfak ekonomisi eğitimi verilmektedir.

1. HAFTA - TAVUK
* BIÇAK KULLANMA VE KESİM TEKNİKLERİ
* TAVUK PORSİYONLAMA
*TAVUK SUYU YAPIMI
* KABAK CEVİZ VE KEÇİ PEYNİRLİ BÜTÜN TAVUK SARMA
*BAHARAT VE OT KAPLI PARTİ BUTLARI

2. HAFTA - SEBZELER
*CHEDDAR PEYNİRLİ GÜVEÇTE SEBZE GRATEN
*BAMYA VE KIYMALI KABAK DOLMASI
* PORTAKAL AROMALI ZEYTİNYAĞLI PIRASA

3.HAFTA - ETLER
* TAZE BAHARAT VE FISTIK KAPLAMALI KUZU PİRZOLA
* ET FAJITA
* MİNİ BEEF WELLINGTON

4.HAFTA - KARBONHİDRATLAR
* HİNT USULU YUMURTALI PİLAV
* KARİDESLİ RİSOTTO
* LAZANYA

5. HAFTA - DENİZ MAHSÜLLERİ
* AROMATİK SUDA PİŞMİŞ KABAK VE MANTARLI LEVREK SARMA
* LEVREK BUĞULAMA
* KAĞITTA PİŞMİŞ ÇİPURA
*AHTAPOT SALATASI

6. HAFTA - TATLILAR
*BADEMLİ PANNACOTTA VE KARAMEL SOS YAPIMI
* ELMALI CEVİZLİ VE TARÇINLI TART YAPIMI
* KURU DOMATESLİ ZEYTİNLİ VE KEKİKLİ İTALYAN EKMEĞİ YAPIMI ( FOCACCIA)

Yaklaşan Eğitim: 02 MAYIS 2017

Programlarımız

Şeflerimizi tanıyalım